Vinkort

Print 
Mousserende vine
  Glas 75 cl
    BRUT ...  kr. 190,00
 

Dejlig perlende Cava med en herlig strågul farve med fine bobler. Den er fuld af smag, afrundet, blød og særdeles velafbalanceret. En fin bouquet og en frisk og tiltalende aroma. Den er elegant og attraktiv på ganen. Cavaen har lagret mindst 15 måneder på flaske, før den frigives til salg.

     
    SEMI SEC ...  kr. 190,00
 

5 stjerner i Vinavisen med følgende kommentar: "Semisec - halvtør. Hvilket i boblesproget betyder halvsød. Og der er da også en charmerende sødme i denne Cava, men også en syre, der afbalancerer sødmen. Fine bobler, lang eftersmag."

     
    Cremant de Bourgogne - Tastevinage ...  kr. 299,00
 

Vinavisen skrev: "Denne glimrende crèmant på druerne Chardonnay og Pinot Noir dufter af champagne og smager af champagne - af en rigtig god champagne. For nu at tage det berømte Champagne-navn forfængeligt. Vinen er ganske enkelt pengene værd. Den er udvalgt af broderskabet i Bourgogne, Les Chevalliers du Tastevin, der har tildelt vinen sin berømte etiket."

     
    Charles Ellner, Champagne Carte d´Or, Brut ...  kr. 495,00
 

BEDSTE CHAMPAGNE i Ekstra Bladet den 27.12.2013 med 5 stjerner og følgende flotte kommentar: "Mindre producent der opnåede husstatus i 1972. Denne er lavet udelukkende på Chardonnay og har friske pærer i duften. En yderst fyldig og kompleks champagne med modne frugter. Meget lang eftersmag. En fantastisk flot Champagne som vil egne sig godt til maden. 93 (point)."

 

     
Hvide vine
  Glas 75 cl
    Le Due Giare Chardonnay IGT ...  kr. 35,00 kr. 149,00
 

100% Chardonnay modnet i ståltank. En frisk, tør vin med god sødme.

     
    Louis Fourie, Sauvignon Blanc 2015, Syd Afrika ...  kr. 149,00
 

Frisk og velafballanceret, med dybde og komplexitet afledt af sauvignon Blanc druens tropiske og grønne karakter. Serveringsforslag: Ideel til alle former for fiskeretter (fisk/skaldyr) eller hvidt kød, f.eks. kylling.

     
    Cape Haven Chardonnay ...  kr. 180,00
 

100% Chardonnay, hvor 10 % af vinen er fadlagret på fransk eg. Duft af stikkelsbær, citrus og frisk ananas, som giver en frisk og fyldig smag.

     
    Beauvignac Chardonnay ...  kr. 180,00
 

Denne vin har modtaget et væld af udmærkelser i de seneste mange årgange. Farven er lys strågul, aromaen; intens frugt- og blomsteragtig. Simpelthen et perfekt eksempel på en middelhavs-Chardonnay, som er velstruktureret og generøs.
Smagen; en bred frugtsmag, lidt "fed" i det, cremet. Perfekt syreindhold, som minder om æbler. Denne helt fantastiske Chardonnay tåler sagtens sammenligning med mange af de klassiske hvide Bourgogner. Den er lige så fyldig og velsmagende som langt de fleste Meursault helt op til 500 kr. pr. flaske.

     
    MAN, Chenin Blanc ...  kr. 199,00
 

Lækker halvfed med en tæt frugtkødsfyldt fornemmelse i munden. En skøn tone af søde citroner springer i smagsløgene, med en fint afstemt syre og en skøn ligefrem stil, der klarer både lyst grillet kød, fisk og dyr.

     
Rosé
  Glas 75 cl
    Santa Rufina Rosado ...  kr. 35,00 kr. 149,00
 

100% Tempranillo, en frisk smag af modne hindbær og jordbær.

     
    Casal Mendes - Portugal ...  kr. 35,00 kr. 149,00
 

Denne rosè-vin er fremstillet på druesorter høstet i to af Portugals klassiske vindistrikter: Bairrada og Dâo. Casal Mendes er en skøn rosevin, velegnet som aperitif. Frisk halvtør perlende rosévin. Prøv at servere den til friske jordbær en varm sommeraften på terrassen.

     
Røde vine
  Glas 75 cl
    Le Due Giare Cabernet Corvina, Italien ...  kr. 35,00 kr. 149,00
 

100% Corvina druer, håndplukket, tørret i en kort periode, gæret og presset efter 10 dage. Lagret på franske og amerikanske egefade i 12/18 mdr. Kraftig rød farve, duft af krydderier og moden frugt. God kraftig smag af fad og blommer, god til kød og ost.

     
    Gilardino Appassimento Puglia, Italien ...  kr. 149,00
 

Druerne håndplukkes i starten af Oktober. Vinen har en dyb robinrød farve med en smag af frugt og krydderier. Vinen er god til steaks, stege og vildt

     
    Cape Haven Shiraz ...  kr. 180,00
 

100% Shiraz lagret på franske og amerikanske egefade i 14 mdr. Smag af røg, vanilje, chokolade samt masser af frugt. Alle druer er håndplukkede.

     
    Cape Haven Cabernet Sauvignon ...  kr. 180,00
 

100% Cabernet Sauvignon lagret på franske og amerikanske egefade i 14 mdr. Smag af røde bær, vanilje og chokolade. Alle druer er håndplukkede.

     
    Santa Rufina Crianza ...  kr. 180,00
 

100% Tempranillo, lagret i 14 mdr. på amerikanske egefade. Lavet på 25-40 år gamle vinstokke, hvilket giver en god fyldig og flot afrundet smag af eg.

     
    Sycamore, Pinot Noir ...  kr. 199,00
 

5 stjerner i Vinavisen med følgende kommentar: "Der er ingen årgang på etiketten af denne rødvin. Men det skal ikke lægges indholdet til last, for det er en meget lækker, blød, fyldig og frugtrig vin med noter af solbær, brombær og blåbær. Et rigtig godt glas vin til prisen og en vin, som mange vil kunne lide. Nyd den let afkølet til en god kyllingeret."

     
    Primitivo De Manduria LXXIV ...  kr. 299,00
 

Nyligt kåret til Italiens 69. bedste vin! Pragtfuld Primitivo rødvin fra vores kvalitetsleverandør Cantine Tinazzi, som bl.a. har leveret de storsælgende Dugal og Corvina-vine. Vinen, som er lagret 6 måneder på egetræsfade, er fløjlsblød, tør og krydret med en fantastisk duft af blommer og modne røde frugter. Prøv den til retter med lam, vildt eller hårde, modne oste, det vil du ikke fortryde!