Hold Fest

Hold Fest

SELSKABSLOKALER MED PLADS TIL STORE SELSKABER, FESTER OG KOMSAMMENER

​Hos Restaurant Albatrossen i Hvidovre nær Ishøj og Vallensbæk holder vi gerne alle former for selskaber i vores selskabslokaler. Albatrossen er den perfekte ramme om selskaber, fester og komsammener for familier, foreninger og virksomheder.

VORES SELSKABSLOKALER ER I PÆNE OMGIVELSER

​Vi har sammensat nogle selskabsmenuer til inspiration. Du er naturligvis velkommen til at ringe eller kontakte os via formularen nederst på siden for at få et andet tilbud, hvis du ikke finder noget, der passer dig. Du kan også bestille vores selskabslokaler med det samme, hvis du allerede har bestemt dig for en menu.

Alle menuerne til vores restaurant selskaber er baserede på, at der er minimum 20 fuldt betalende gæster. Priserne inkluderer opdækning med hvide duge, lys, servietter og blomster i årstidens farver. Frokostarrangementer forlænges med en halv time, hvis du tilkøber velkomstdrinks.

Vi tilbyder frokostbuffet til selskaber om dagen, og dertil kommer, at du kan vælge imellem tre “Hold da fest”-arrangementer på henholdsvis 5, 7 eller 8 timer. Det sidste arrangement afsluttes med natmad, og de to sidste er inklusive fri bar med øl, vand og vin.

​Max. 100 pers. for at man sidder godt.

​Depositum kr. 2000,- for datoen, modregnes på regningen på dagen.

​Ekstra bordpynt kan sagtens medbringes (bordløber, farvede servietter 33 x 33cm m.m.)

Tilkøb

  • ​Leje af musikanlæg 350,- kr.
  • ​Velkomst (husets bobler) 59,- kr. pr. pers.
  • ​Småkager/ sødt til kaffen 20,- kr. pr. pers
  • ​Snack efter middagen 20,- kr. pr. pers.
  • Medbragt kage 15,- kr. pr. pers.
  • Medbragt sødt & snack 10,- kr. pr. pers.
  • Køb af ekstra time 1500,- kr. pr. time + forbrug

KONTAKT FOR AT HØRE OM VORES MENUER TIL SELSKABER

​Du er velkommen til at få mere at vide om vores selskabslokaler, men du kan også bestille med det det samme, så du er sikker på at have selskabslokalet.

Du kan ringe på telefon 41 10 37 40.

4 TIMERS FROKOSTBUFFET

Buffet bestående af:

Kryddersild m/ løg & kapers
Marineret sild m/ løg & kapers
Karry sild m/ løg & kapers
Lun hjemme paneret rødspættefilet m/ citron & remoulade
Røget laks m/ æggestand og asparges
Æg & rejer m/ mayonnaise
Hønsesalat m/ sprødt stegt bacon
Varm leverpostej m/ ristede champignon & bacon
Flæskesteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Forskelligt slags pålæg m/ tilbehør
Diverse oste m/ tilbehør & kiks
​ Inkl. alm. øl, sodavand og husets vine under spisningen
Kaffe og te med én cognac eller likør
Pris pr. pers. 565,-

Ved tilkøb af velkomst øges det ovenstående arrangement med ½ time

8 TIMERS ARRANGEMENT

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu
  • Husets vine og isvand ad libitum
  • Kaffe & te med 1 cognac eller likør
  • Fri bar med øl, vand & vin
  • Natmad

Pris pr. pers 905,-

Ved 7- og 8 timers-arrangement vil det være muligt at tilkøbe fri bar med husets spiritus. Pris pr. person 100,-

7 TIMERS ARRANGEMENT

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu
  • Husets vine og isvand ad libitum
  • Kaffe & te med 1 cognac eller likør
  • Fri bar med øl, vand & vin

Pris pr. pers 795,-

Ved 7- og 8 timers-arrangement vil det være muligt at tilkøbe fri bar med husets spiritus. Pris pr. person 100,-

5 TIMERS ARRANGEMENT

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu
  • Husets vine og isvand ad libitum
  • Kaffe & te med 1 cognac eller likør

Pris pr. pers 635,-

FORRETTER

  • Tarteletter m/ høns i asparges
  • Rejecocktail
  • Røget laks m/ flødestuvet spinat og asparges
  • Gravad laks m/ sennepsdressing
  • Dampet laks m/ rejer, asparges og kaviar
  • Tunmousse m/ rød dressing
  • Hønsesalat m/ ananas
  • Kyllingebryst m/ karrydressing og bacon
  • Flødelegeret aspargessuppe

HOVEDRETTER

  • Helstegt svinekam m/sprød svær, hvide og brune kartofler, et halvt æble med gele, rødkål og surt
  • Gammeldags okseteg m/ hvide kartofler grønsager, glaserede løg, tyttebær og surt
  • Indbagt svinemørbrad m/ råstegte bådkartofler, friske grøntsager rødvinssauce
  • Krydderfarseret kyllingebryst m/ ovnstegte kartofler, friske grøntsager og svampesauce
  • Kalvesteg stegt som vildt m/ Waldorfsalat, friske grøntsager, smørristede kartofler, tyttebær og vildtsauce
  • Helstegt oksefilet m/ smørristede kartofler, friske grønsager, ristede champignon, grill tomat, rødvins- og bearnaisesauce

DESSERTER

  • Isdessert m/ 3 slags is, pyntet med frugt og flødeskum
  • Lune pandekager m/ vanilleis
  • Æbletærte m/ creme fraiche
  • Nøddekurv m/ is og frugt
  • Chokoladekage m/ frugt coulis og vanillieis
  • Karamelrand m/ flødeskum og druer
  • Fløderand m/ mokkacreme og frisk frugt pyntet med nøddetwill