Vinkort

Vinkort

Se vores udvalg af vine herunder.​

Mousserende Vine

Gran Moments – Cava – Semi Seco (Husets bobler)​
Gran Moments Semi-Sec har en sødmefuld og frugtig undertone, der gør den imponerende letdrikkelig. Blød og cremet mousse med en lang sprød eftersmag. Forrygende til et glas i solen eller som aperitif.
Pr. Flaske: 250,-

Hvide vine

Terre Forti – Chardonnay – Italien (Husets hvidvin)
Abruzzo på Italiens østkyst er hjemsted for vine, der både har nerve, saft og fylde. Vækstbetingelserne er perfekte og vinden fra Adriaterhavet giver mineralske vine som er tilfældet her. Meget elegant Chardonnay fra Italiens østkyst.
Pr. Glas: 49,-
Pr. Flaske: 180,-
Vistamar Brisa – Sauvignon Blanc – Chile
Aromatisk, frisk, sprød som en sommeragurk. Klassisk hyld, græs og lime fra Central Valleys smukt beliggende marker. Brisa betyder brise og det er brisen fra Stillehavet, der giver nerve og friskhed til vinen.
Pr. Flaske: 240,-
La Balade – Chardonnay – Frankrig
Citrusfrugter i næsen, lidt mere eksotiske frugter i smagen og en undertone af friskkærnet smør - La Balade er enhvers drøm om en hvidvin med personlighed og charme - Her er det chardonnay-druer, der modnes til perfektion og giver en vin, som balancerer smukt mellem det rige og det elegante.
Pr. Flaske: 275,-
Albino Armani – Pinot Grigio – Italien
I 1607 købte Albino Armani et stykke land med træer og druestokke i Adige-dalen - så det er efterhånden 400 års vinmageri, der danner basis for Armani-familiens produktion i dag. Denne Pinot Grigio fra Albino Armani er sprød, aromatisk og forfriskende. Den har noter af melon og ananas. Den er perfekt som aperitif, da den har en lækker sødme.
Pr. Flaske: 299,-

Rose

​Terre Forti – Sangiovese – Rosé – Italien
Terre Forti er et lille vineri, der sætter stor ære i at producere klassiske vine af høj kvalitet. Her i Rosé udgaven, hvor druerne er høstet i hånden, om natten! For at holde temperaturen nede, og derved give en langt mere frisk og levende vin. Stilen er elegant, med noter af grape, blomster og en anelse urter. Smagen er blød og rund med en perfekt balance mellem fyldige aromaer og en frisk frugtig finish.
Pr. Flaske: 210,-
Le Cirque – Grenache, Mourvedre, Syrah – Rosé – Frankrig
Super delikat fransk rosévin i tør stil med stor friskhed og krydrede toner tilsat lidt jordbærsødme i eftersmagen. Fra vinstokke der er over 100 år gamle. Markerne bæredygtigt med minimal intervention, høj biodiversitet og der høstes med meget lavt udbytte. Le Cirque Rosé er lavet på Grenache, Mourvedre og en smule Syrah.​
Pr. Flaske: 280,-​

Røde vine

Vistamar – Cabernet Sauvignon – Chile
Klassisk i snittet med solbærduft og mynteblade. Rank i strukturen, så den giver modspil til en grillet bøf eller andet kød. Frugten er tæt, fyldig og fuldmoden med lang eftersmag. Brisa betyder brise og det er brisen fra Stillehavet, der giver nerve og friskhed til vinen.
I sandhed en let drikkelig og sympatisk vin der spiller på mange tangenter og appellerer bredt.
Pr. Glas: 49,-
Pr. Flaske: 180,-
Pure Zin – Zinfandel – USA
Området har kølige, våde vintre og meget varme tørre somre og er derfor perfekt for den kraftige, mørke Zinfandel drue. ”Pure Zin” er en kraftig, dyb og ”varm” rødvin. Klassisk Zinfandel i duften med toner af boysenbær og masser af frugt. God fin syre, som ikke virker alt for kraftig og læskende at drikke med en behaglig sødme. Masser af krydderi og en tæt fyldig smag med peber, sorte kirsebær, blommer, krydderier og vanilje. Velbalanceret med en lang krydret afslutning.
Pr. Flaske: 255,-
One Chain – Shiraz – Australien
Kan man smage, at One Chain kommer fra druer, der har nydt den sydvestaustralske sol og et vanvittigt smukt blik ud over en unik natur? Måske ikke, men for dælen det er godt!

På 90% shiraz-druer og 10% Cabernet Sauvignon, giver denne lækre sag en fløjs blød frugt med både solbær og brombær, meget fint balanceret krydderi og lidt fadlagring runder det hele smukt af uden at skuffe på nogen måde!
Pr. Flaske: 285,-
Albert Ponnelle – Bourgogne – Pinot Noir – Frankrig
Hvis du kan lide god Bourgogne, er dette et fund. Her er masser af silkeblød Pinot Noir!
Let og saftig rødvin, lavet i Bourgogne på druen over dem alle, Pinot Noir.
En rigtig flot vin, der med fordel kan drikkes en anelse afkølet.
Tårnhøj kvalitet – Livsglæde på flaske!
Pr. Flaske: 299,-